Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı dâhilin elverişli konumda evet.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade anatomi evetşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne namuslu açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla kazançlanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla kontrolör edilen işleyiş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 davranışlevi[değişçiliktir

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı Yangın Kapısı özellikleri şunlardır

ürkü Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanoğlu ürkü olur ve bulundukları meydanı vazgeçme etmek icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolayca kullanıma mevla olan kapılar sebebiyle insanların panik durumu azalır ve güvenli çıkış esenlanır.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi konum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, bozuk Yangın Kapısı yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde aldatmaıyoruz.

Binalarda sınırlı standartlarda belde alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve bütün firmaların Yangın Çıkış Kapısı bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page