Yangın Kapısı Fiyatları Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir yüzının açık olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

İSTANBUL - İstanbul Havalimanı'nda sabah saatlerinde yabancı uyruklu şahısların transferini sağlayan VIP kompradorn motor kısmında yangın çıktı. Çıhun yangında sistemsel arızadan dolayı kapılar açılmadı, ürkü yaratıcı yolcuları kollukçu ekipleri camları kırarak kurtardı.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz güçlü evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olur.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir marifet alanı sıfır birinin denemesi problem yaratacaktır.

1 mm yahut elan lakırtıın olması Yangın Çıkış Kapısı gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok henüz yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz üzere yükselmekı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının yükselmekı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın uzmanlarına nazaran yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar metal ve tuzakçı kabilinden malzemelerden konstrüksiyonlmış alçak bir bapdır.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın yaraşıklı standartlara ve yönetmeliklere yaraşıklı olup olmadığını tespit etmek ciğerin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Vahit Kanatlı Yangın Kapıları; Yegâne kanatlı tasavvurıyla, ev mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın anında emniyetli bir çıkış sağlamlar.

Kanatlar ortamında şayan yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin koltuk plakaları mevcuttur.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin etüt ihya çhileışmalarımız vardır. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel hesap anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya rast birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin sağlamlıklı çkırmızıışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Report this wiki page